Disclaimer

De website Wegwijzer Ondersteunde Communicatie wordt met grote zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat er onvolkomenheden in de informatie zitten. Het projectteam Wegwijzer Ondersteunde Communicatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend.

Op de website bevinden zich links naar externe inhoud op overige websites. Het projectteam Wegwijzer Ondersteunde Communicatie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

colofon

Het websitebeheer en de webredactie is in handen van het projectteam Wegwijzer Ondersteunde Communicatie. De pagina's worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gemaakt en beheerd. Mocht u onjuistheden tegenkomen, vragen of opmerkingen hebben, laat het weten aan het projectteam. Stuur een e-mail via het contactformulier.Deze website is gemaakt met Jimdo!

Met Jimdo kan iedereen gratis en zonder programmeerkennis een eigen website maken. Kies een design, pas het klik voor klik aan je wensen aan, voeg je inhoud in een paar seconden toe en klaar!
Meld je nu via nl.jimdo.com aan voor een gratis website.